Value&Result (V&R) heeft vestigingen in Apeldoorn en Utrecht. Wij zijn succesvol in het toepassen van Low-code platforms. Daarmee richten wij ons op het ontwikkelen en beheren van oplossingen voor het automatiseren van administratieve processen.

Service&Delivery Center

Voor de uitvoering van de werkzaamheden beschikt Value&Result over een eigen Service&Delivery Center. Binnen dit Center is een kernteam verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en opdrachten. Medewerkers in ons kernteam vervullen meerdere rollen en zij hebben kennis van meerdere applicaties en klantomgevingen. Hierdoor kunnen zij elkaar vervangen en aanvullen. Naast het kernteam beschikken wij over een flexibele schil met medewerkers van geselecteerde partners zodat we de project teams kunnen op- en afschalen.

Onze medewerkers zijn zowel betrokken bij de ontwikkelprojecten als het beheer, waardoor de overdracht naar beheer geruisloos en efficiënt plaatsvindt. Daarnaast werken onze medewerkers langere tijd samen, waardoor ze volledig op elkaar zijn ingespeeld.

Wij investeren continue in de ontwikkeling van herbruikbare componenten. Afhankelijk van de mate waarin hergebruik mogelijk is behalen we een productiviteit van 1 tot 6 uren per functiepunt.

De Academy verzorgt het opleidings- en certificeringsprogramma voor de eigen medewerkers, maar ook voor medewerkers van partners en klanten.

Wij werken bij voorkeur op basis van prestatie afspraken en gaan graag met u in gesprek over een bonus/malus regeling.

Leveringsvoorwaarden