regel-Service

Wilt u de Omgevingswet implementeren en aansluiten op het digitale stelsel (DSO)?

Wij helpen gemeenten en provincies met het aansluiten op het digitale stelsel (DSO) van de Omgevingswet, door middel van toepasbare regels. Daarbij maken we gebruik van een regel-Bibliotheek, waarin we juridische teksten en de bijbehorende toepasbare regels opslaan en beheren ten behoeve van hergebruik. Zie onderstaande figuur.

Toepasbare regels bij regel-Service

Onze dienstverlening bestaat uit het volgende:

  • Introductie- en trainingssessies voor het maken van toepasbare regels;
    Voor een programma overzicht kunt u hier klikken. Wilt u een training op maat? Dan kunt u een persoonlijke training hier aanvragen.
  • Ondersteuning bij het maken van toepasbare regels en indieningsvereisten (u kunt hierbij kiezen voor verschillende diensten niveaus, van maximaal zelf aan de slag gaan tot volledige zorg uit handen nemen);
    Dit hoeft u uiteraard niet gelijk te beslissen. Nadat we met elkaar kennis hebben gemaakt en u van de nodige informatie hebben voorzien, kunnen we samen een strategie bedenken wat het beste bij uw organisatie past. U kunt op deze pagina onze partners bekijken en hoe wij met een samenwerking omgaan.
  • Beheren van de toepasbare regels vanuit onze landelijke service organisatie.
    Wij staan beschikbaar voor uw vragen en aanpassingen. Wij maken gebruik van een database aan toepasbare regels, zodat wij deze kunnen hergebruiken en makkelijk kunnen aansluiten op het DSO. Dit zijn regels die al ‘goedgekeurd’ zijn waar alleen aanpassingen nodig zijn om aan te sluiten op uw organisatie.  

Wij zijn een onafhankelijke dienstverlener en werken met software producten van onder meer Berkeley Bridge, FLO Legal en Regeldienst.

Voor het maken van integrale omgevingsplannen werken wij samen met diverse adviesbureaus. Wij hebben hiervoor contacten met onder meer Wissing en SAB. Daarnaast zijn wij samen met Royal HasKoningDHV en IDgis oprichter van GemeenteDSO.

Heeft u interesse of andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

www.regel-service.nl

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *