fruitful afbeeldingfruitful afbeeldingElke week kijken wij reikhalzend uit naar de fruitmand van Fruitful office! Een rieten mand vol met diverse soorten vers fruit. Een investering in de gezondheid van onze medewerkers! Maar dit is niet de enige reden waarom wij voor Fruitful office hebben gekozen.

Voor elke fruitmand wordt er namelijk een fruitboom in Malawi geplant. In de periode april tot en met juni zijn er 59.896 fruitbomen geplant! Het planten van deze fruitbomen helpt lokale gemeenschappen en gaat ontbossing tegen.
Fruitful fruitmand
Altijd een gezond tussendoortje beschikbaar tijdens het beheren van het Omgevingsloket online en andere projecten. Wij worden blij van de wekelijkse fruitmand!

Voor meer informatie over Fruitful office, kijk even op www.fruitfuloffice.nl.

Een Fruitful office!