Op dinsdagmiddag 24 november namen wij deel aan de Windesheim bedrijvencontactdag. Een leuke en mooie manier om studenten te ontmoeten, te bespreken wat hen beweegt en te informeren over een eventuele afstudeer- of stageopdracht of bij baan bij V&R.

Wij willen Windesheim bedanken voor de goede organisatie van het evenement waarbij zo’n 40 bedrijven contact hebben kunnen zoeken met de studenten.

In een workshop met de titel: “Nieuwsgierig naar de kracht van model driven development en dynamic case management?”, hebben we de studenten aan de hand van een bestaande business case kennis laten maken met deze thema’s.

Ben je student of starter, kon je 24 november niet aanwezig zijn en ben je nieuwsgierig naar hoe wij samen met jou een uitdaging kunnen aangaan? Neem dan gerust contact met ons op!

Value&Result aanwezig op Windesheim bedrijvencontactdag