OLO2

Value&Result zal ook de komende 2 tot 4 jaar het beheer en de doorontwikkeling van het Omgevingsloket Online uitvoeren. In een spannend offertetraject heeft Value&Result deze opdracht weten veilig te stellen. Value&Result is er trots op dat zij het beheer en de doorontwikkeling van deze belangrijke bouwsteen van de e-overheid de afgelopen periode onder controle heeft gebracht. Het beheer wordt uitgevoerd binnen de gevraagde service levels en nieuwe releases worden binnen tijd, budget en conform de afgesproken kwaliteit opgeleverd. De opdracht start op 1 juli 2013.

Het Omgevingsloket Online (OLO2) is een regelgestuurde Portal en Case Management oplossing gebaseerd op Be Informed. Het biedt administratieve lastenverlichting voor burgers en bedrijven door 1 loket te bieden waarin 25 wet- en regelstelsels geïntegreerd zijn ondergebracht. Het Omgevingsloket Online vervult een belangrijke rol bij het aanvragen van Omgevingsvergunningen voor particulieren en bedrijven. Het systeem is stabiel. Per jaar handelt het meer dan 4.000.000 bezoekers af en verwerkt meer dan 200.000 digitale aanvragen. Het bedient daarnaast ruim 4500 gebruikers van de bevoegd gezagen en heeft bewezen 4000 gelijktijdig geopende sessies te kunnen afhandelen. Diverse koppelingen met externe registratie en systemen zijn gerealiseerd en werken goed. De ontwikkeling en het beheer het Omgevingsloket wordt uitgevoerd door Value&Result. (lees ook onze success story).

 OLO2

Value&Result zal ook de komende 2 tot 4 jaar het beheer en de doorontwikkeling van het Omgevingsloket Online uitvoeren. In een spannend offertetraject heeft Value&Result deze opdracht weten veilig te stellen. Value&Result is er trots op dat zij het beheer en de doorontwikkeling van deze belangrijke bouwsteen van de e-overheid de afgelopen periode onder controle heeft gebracht. Het beheer wordt uitgevoerd binnen de gevraagde service levels en nieuwe releases worden binnen tijd, budget en conform de afgesproken kwaliteit opgeleverd. De opdracht start op 1 juli 2013.

Het Omgevingsloket Online (OLO2) is een regelgestuurde Portal en Case Management oplossing gebaseerd op Be Informed. Het biedt administratieve lastenverlichting voor burgers en bedrijven door 1 loket te bieden waarin 25 wet- en regelstelsels geïntegreerd zijn ondergebracht. Het Omgevingsloket Online vervult een belangrijke rol bij het aanvragen van Omgevingsvergunningen voor particulieren en bedrijven. Het systeem is stabiel. Per jaar handelt het meer dan 4.000.000 bezoekers af en verwerkt meer dan 200.000 digitale aanvragen. Het bedient daarnaast ruim 4500 gebruikers van de bevoegd gezagen en heeft bewezen 4000 gelijktijdig geopende sessies te kunnen afhandelen. Diverse koppelingen met externe registratie en systemen zijn gerealiseerd en werken goed. De ontwikkeling en het beheer het Omgevingsloket wordt uitgevoerd door Value&Result. (lees ook onze success story).

Beheer en doorontwikkeling van het Omgevingloket Online de komende 2 tot 4 jaar bij Value&Result