SMART Concepts logo kleinOp het Xperience evenement van Be Informed heeft Value&Result haar nieuwe Solution line SMART Concepts gelanceert.

SMART Concepts zijn een aantal oplossingen die als aanvulling op het Be Informed Business Process Platform en de ontwikkelaanpak Be Structured kunnen worden ingezet bij het ontwikkelen, beheren en/of de migratie van een Be Informed oplossing. Ze zijn ontstaan uit onze rijke ervaring met Be Informed implementaties. SMART Concepts bieden lagere kosten, meer flexibiliteit en hogere kwaliteit bij ontwikkeling, beheer en migratie van Be Informed oplossingen. Hiermee onderscheidt Value&Result zich en zijn wij in staat significant betere resultaten te realiseren en onnodige complexiteit te voorkomen.

Lees meer over SMART Concepts.

Value&Result lanceert SMART Concepts