Xperience Lauwman

Een Inspirerende dag in een inspirerende omgeving

Value&Result was aanwezig op het Be Informed evenement Xperience 2013. Als één van de partners van dit evenement had Value&Result een eigen stand tijdens het evenement. De Xperience 2013 werd gehouden in het Lauwman Museum in De Haag.

V&R op Xperience

Tussen de prachtige auto’s was er veel ruimte voor partners, klanten en Be Informed medewerkers om bij te praten en ideeën uit te wisselen. Naast natuurlijk de inspirerende presetaties van het Xperience programma. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in het restaurant van het Lauwman Museum. De crew van Value&Result was de hele dag aanwezig.

SMART Concepts logo kleinLancering SMART Concepts

Value&Result heeft tijdens de Xperience 2013 haar nieuwe solution line SMART Concepts gelanceerd. Lees meer over SMART Concepts.

 

Value&Result sponsor van Xperience 2013