Dinsdag 15 mei 2012 – Ict-dienstverlener Caesar Groep en adviesbureau O&i starten gezamenlijk de nieuwe onderneming Value&Result. Deze onderneming combineert de businesskennis van O&i met de ict-kennis van Caesar Groep. Value&Result realiseert en implementeert wendbare oplossingen voor businessvraagstukken. Alle oplossingen zijn gebaseerd op het modelgedreven business process-platform Be Informed.

Caesar Groep en O&i hebben beide veel ervaring met Be Informed. De krachtenbundeling tussen de twee organisaties resulteert volgens eigen zeggen in de grootste Nederlandse Be Informed-implementatiepartner. In multidisciplinaire teams werken medewerkers van de klant nauw samen met specialisten van Value&Result en vertalen businessbehoeften naar standaardoplossingen op basis van Be Informed. De klant houdt de regie op doorontwikkeling en beheer van de oplossing. Bij de projecten van Value&Result staan een transparante aanpak en gefaseerde implementatie centraal.

Door Value&Result is een eigen organisatie opgericht voor sales, marketing, delivery en beheer. Caesar Groep en O&i blijven daarnaast onafhankelijk van elkaar en onder eigen naam opereren.

Caesar Groep en O&i starten Value&Result