• Oplossingen

    De medewerkers van V&R werken zowel aan projecten voor onze klanten als aan de ontwikkeling van herbruikbare componenten zoals SMART Concepts™, patronen en solutions. Zo investeren wij continu in oplossingen bovenop en rondom het Be Informed Business Process Platform. Afhankelijk van de functionele behoefte integreren wij het platform met andere state of the art technologieën, zowel open source als closed source. Dit stelt ons in staat om op een productieve wijze alle denkbare oplossingen te maken.

SMART Concepts
Onder de naam SMART Concepts™ heeft  V&R in aanvulling op het Be Informed Business Process Platform en de ontwikkelaanpak Be Structured een aantal concepten ontwikkeld. SMART Concepts™ zijn ontstaan uit onze rijke ervaring met Be Informed implementaties. SMART Concepts™ bieden lagere kosten, meer flexibiliteit en hogere kwaliteit bij ontwikkeling, beheer en migratie van Be Informed oplossingen.

In het volgende overzicht treft u alle SMART Concepts die op dit moment beschikbaar zijn.

Smart concepts:

Smart plug-in SMART Plug-in biedt een oplossing voor het rechtstreeks toepassen van spreadsheet formules in Be Informed applicaties.
Bekijk ook de Solution Outline
SMART Data SMART Data biedt een oplossing voor het eenvoudiger aanroepen van de database. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat tabelgegevens pas tijdens de uitvoering van de query worden vastgesteld op basis van parameters. Dezelfde parameters worden door verschillende queries gebruikt.
Bekijk ook de Solution Outline
Smart models SMART Models biedt een oplossing voor het geautomatiseerd genereren van repetitieve modellen door gebruik te maken van bestaande bronnen.
Bekijk ook de Solution Outline
SMART Converter SMART Converter biedt een oplossing voor het geautomatiseerd converteren van een Be Informed versie 3 naar een Be Informed versie 4 applicatie.
Bekijk ook de Solution Outline
Smart team Onze teams zijn niet alleen ervaren in Be Informed en het toepassen van Be Structured, maar kennen ook alle SMART Concepts. Ze herkennen kansen voor toepassing van de SMART Concepts. Indien zij mogelijkheden zien informeren zij u en bepalen samen met u het concept al dan niet toe te passen. Wij noemen dit het SMART Team. Smart scan Ook wanneer wij uw systeem niet ontwikkelen dan wel beheren kunt u gebruik maken van onze SMART Concepts. Graag stellen wij aan de hand van een SMART Scan voor u vast of de SMART Concepts in uw situatie toepasbaar zijn en welke voordelen dit voor u kan hebben.
View the Solution Outline