Wij helpen organisaties zich verder te ontwikkelen met proces digitalisering via het OutSystems platform met business applicaties

BEWEZEN EN TOEKOMSTGERICHT

RESULTAATGARANTIE

Als strategisch Outsystems-partner willen wij onze klanten continu helpen de volgende stap te zetten in digitalisering.

Met slimme business applicaties door middel van het Outsystems-platform, helpen wij onze klanten snel en effectief aan de IT-oplossingen die zij nodig hebben in een snel veranderende markt.

In samenwerking garanderen wij het afgesproken resultaat.  

Hoe wij u helpen

Onze diensten

Outsystems-projecten

Op basis van heldere afspraken realiseert een Outsystems-team uw complete project: van inrichting van het Outsystems-platform tot de governance en adoptie dragen wij er zorg voor dat op het overeengekomen moment de IT-oplossing wordt opgeleverd. En dat voor een vaste prijs.

Teams/Nearshoring

Behoefte aan extra ontwikkelkracht en expertise van het Outsystems-platform? Wij staan  klaar om u te voorzien van de gewenste kennis en kunde om tezamen toe te werken naar het gewenste eindresultaat door complete Agile werkende Outsystems-teams in te zetten (Team-as-a-Service).

Beheer

Wanneer de beoogde Outsystems-oplossing is ontwikkeld en in productie genomen, is het zaak zowel  het platform als de IT-oplossing te beheren, zodat de oplossing blijft doen waarvoor deze is gegenereerd. LowQode ontzorgt u in het beheer van het Outsystems-platform en denkt pro-actief mee over Waardeverhogende verbeteringen.

Meer weten? neem contact op met Rory Putker

R.putker@lowqode.nl

Tel: 06 2551 9798

Klanten waar wij trots op zijn

Mooie samenwerking en klinkende resultaten